Омлет із овочами - страва, виготовлена методом сублімації.
Склад: омлет (яйця курячі, перець болгарський, сметана, кріп, сіль, перець).
Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 200 мл (до рівня 6 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно. Виготовлено методом сублімації готового блюда.
Характеристики:
Білки - 22,8 г.
Жири - 33,7 г.
Вуглеводи - 8,6 г.
Енергетична цінність - 428,8 ккал.
Об`єм готової страви - 270 мл.
Вага - 70 г.
Термін придатності - 3 роки.
Характеристики Омлет Їdlo з овочами
Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Сніданки і десерти
Особливості
Виготовлено в Україні
Вага
70 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Омлет Їdlo з овочами
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Омлет Їdlo з овочами
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися